IBM

IBM Business Partner

Manager IT on pitkäaikainen IBM Business Partner. Olemme rakentaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa lukuisia on-prem toteutuksia, joissa käytönaikaisena tallennusjärjestelmänä ovat olleet IBM:n laitteet. Suurin syy IBM:n valintaan uudestaan ja uudestaan on ollut laitteiden hyvä suorituskyky ja luotettavuus. Olemme erikoistuneet myös IBM Cloudiin perustuviin IT-infrastruktuureihin. Merkittävä syy IBM:n valinnalle julkipilvi-tarpeissa on tarvittaessa erittäin korkeaan tasoon skaalautuva turvallisuus.

Case Huhtamäki

Asiakkaamme Huhtamäki Oyj on yksi maailman suurimmista elintarvikepakkauksia valmistavista yrityksistä. Huhtamäki Oyj on siirtänyt merkittävän osan työkuormistaan IBM Cloudiin. Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi Huhtamäki halusi siirtää työkuormia pois omista konesaleista pilveen ja valinnasta, miksi juuri IBM Cloud on ollut heille hyvä valinta.

Manager IT oli koko Huhtamäen Cloudification-projektin aikana tiiviisti mukana auttamassa asiakasta saavuttamaan tarvitsemansa palvelun ja varmistamassa, että jatkuvasti skaalautuvaan kehitystarpeeseen löytyy sopivat palvelut ja tarvittaessa henkilöresurssit tukemaan Huhtamäen tarpeita.

secure cloud

Katso uusimmat lenovoratkaisut

7. vuotta peräkkäin luotettavin x86-rauta kaikista merkeistä

1# asiakastyytyväisyydessä – asiakkaat ovat todella tyytyväisiä Lenovo palvelimiin ja jälkimarkkinointiin

189. maailmanennätysbenchmarkkia maailmassa x86-palvelimilla maailmassa

© 2024 Managerit
webDesign: Mekanismi