Konesalit

Hoidamme yrityksesi IT-infran vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kykenemme toimittamaan yhteistyö­kumppani­verkostomme avulla teille sopivan IT-infra­kokonaisuuden, jonka ylläpidon ja toiminta­varmuuden voit ulkoistaa meille. Näihin kuuluvat sekä laajat verkko- ja palvelin­ratkaisut.

Tarjoamme mm.

  • Tietoliikenneyhteydet
  • Laitesalipalvelut
  • Palvelinratkaisut (Public, private, hybrid)
  • Palomuuripalvelut
  • Tietoturvapalvelut
  • Varmistuspalvelut
  • Hosting-palvelut

EcoIT

EcoIT on uusi suomalainen elektroniikka­jätteen kierrättäjä ja jälleen­myyjä, joka on erikoistunut tieto­turvalliseen ja vastuulliseen käytettyjen laitteiden kierrä­tykseen.

Ostamme vanhat laitteenne, kuten tieto­koneet ja palvelimet, ja poistamme niistä kaiken tiedon turvallisesti ja pysyvästi. Näin teet sekä ekologisen, että ekonomisen ratkaisun.

Esiasennuspalvelut

Laitteiden käyttöönotto alkaa usein erilaisilla asennus­toimen­piteillä. Ennen laitteiden luovutta­mista käyttäjille tai niiden viemistä konesaliin tarvittavat valmistelut vievät usein paljon aikaa. Myöskin sopivien asennus­tilojen löytäminen voi olla ajoittain haasteellista.

Esiasennus­palveluitamme hyödyntämällä saat kustannus­tehokkaasti ja vaivatta hoidettua erilaiset asennus­tarpeet tarvittaessa hyvinkin loppuun asti viedyllä kusto­moinnilla. Palveluskaala ulottuu matka­puhelimien suojakalvojen asennuksesta aina korkean käytettävyyden konesali­ratkaisui­hin asti.

Logistiikka

Osana yrityksemme palvelu­kokonaisuutta tarjoamme logistiikassa asiakkaille ratkaisut helposti, luotettavasti ja nopeasti jopa haasta­vammissa tilanteissa ammatti­taitoisen henkilökunnan avulla. Hyvien yhteistyö­kumppaneiden ja oman osaamisen tukemana pystymme tarjoamaan kustannus­tehokkaan ja luotettavan ratkaisun tilanteessa kuin tilanteessa. Ulkomaan rahdissa olemme hyvien kontaktien avulla saavuttaneet vahvan aseman. Sen tuoman edun ansiosta pystymme kilpai­luttamaan kuljetusyhtiöt ja saamaan huomattavia säästöjä asiakkaille, jossa kustannus­erot saattavat olla merkittäviä.

Oma kuljetus­kalustomme (MOD express) mahdollistaa kotimaassa toimitukset tarvittaessa ”same day” -palvelulla kellon­ajasta tai viikon­päivästä riippumatta. Logistiseen palvelu­konseptiimme kuuluu myös MOD pakkauspalvelu. Nämä toiminnot yhdessä tukevat tavoitettamme optimoida kuljetuksia halutulla tavalla asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lisäksi tämä korreloi tavoitettamme ekologisuuteen, sillä pyrimme kierrättämään pakkaus­materiaaleja mahdolli­suuksien mukaan kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Logistiikka:

Riku Kukkonen
Process Manager
+358 40 580 1924

Tietojen palautus / Data recovery

Tietojen ja datan palautus onnistuu ensiluokkaisen laadukkaasti Ibas Ontrackin asiantuntijoiden avulla. Tarjoamme ilmaisen pika-arvion älypuhelimille, tableteille sekä yksittäisille kiintolevyille ja SSD-levyille, joiden takuusinetti on ehjä, eikä laitetta ole uudelleen formatoitu.

Ibas Ontrack Tietojen Palautus
© 2024 Managerit
webDesign: Mekanismi